ASISTENȚĂ POST-VÂNZARE

 

Este o provocarea zilnică in a mentine un echilibru între nivelul optim de confort, performantele sistemului  şi minimizarea costurilor.

Echipele noastre de tehnicieni se angajează să vă asigure acest echilibru  şi să vă sprijine obiectivele de afaceri pe tot parcursul ciclului de viaţă al echipamentului dvs.

 

Raspuns prompt

Serviciile de întreţinere furnizate sunt extrem de eficiente, asigurand astfel funtionarea echipamentului la parametrii de performanţă proiectati. Cand  este necesar, vă puteţi baza pe sistemul  de furnizare al pieselor de schimb disponibile in stocul local sau regional, evitand astfel intarzieri costisitoare.

Expertiza si consultanta

Dispunem de o reţea extinsă de subcontractori, logistică eficienta  şi sisteme informatice rapide,asigurandu-va astfel un serviciu de cea mai bună calitate.

Proactivitate

Programele de întreţinere dedicate vor conduce la optimizarea performantelor echipamentelor si implicit la eficientizarea costurilor de operare.

Expertiza recunoscută la nivel mondial

Managementul activelor

  • Ghid pentru optimizarea consumului energetic
  • Oferirea de sesiuni de instruire

Expertiza tehnica

Tehnicienii  Carrier au parcurs  programe de instruire care au fost dezvoltate  pe baza celor peste  110  ani de experienţă în industrie si sunt in masura sa va livreze servicii de nivel superior, la zi cu toate evolutiile din domeniu.

Expertiza lor are la baza:

  • Instruirea tehnică care ii mentine la zi cu toate tipurile de echipamente
  • Instruirea pentru mediu, sănătate și siguranță pentru a asigura cele mai înalte standarde de securitate
  • Instruirea legata de comportament, orientat spre servicii, care vă demonstraza angajamentul nostru faţă de clienţi.